Bedrijven die u kunt vinden op de informatiemarkt

VvAA biedt al ruim 90 jaar verzekeringen, advies en diensten. Nu aan zo'n 120.000 professionals in de Nederlandse gezondheidszorg.

MI Consultancy is leverancier van het zorginformatiesysteem Neo ZIS|EPD. NeoZis bevat ook afspraken, DOT/DBC-registratie, zorgpaden, e-zorg, workflow, SEH, correspondentie, ordermanagement en EVS. 

QRS Healthcare, een medische groothandel die de focus legt op het 'ontzorgen' van de klant en one-stop-shopping. Wij zorgen dat het wordt geregeld.

Vos Advies BV begeleidt zorginstellingen en -organisaties bij kwaliteitsmanagementsystemen en verbeterthema’s als MVO, arbo, innovatie, milieu en risicomanagement.

Brightfish biedt 'mobility solutions' voor de gezondheidszorg. Binnen uw bestaande IT systemen, kan Brightfish gebruiksvriendelijke apps aanbieden voor de arts, de verpleegkundige én de patiënt.

Sintec is gespecialiseerd in levering, onderhoud en beheer van medische en arbeidshygiënische apparatuur.

Wij introduceerden Emma, de nieuwe definitie van het EPD. Met hulp van slimme technologie verlichten wij de administratieve lasten, de wachtlijsten en de kosten in de zorg.

Bosgra Onderzoek is een gecertificeerd onafhankelijk onderzoeksbureau en gespecialiseerd in zorgonderzoek. We bieden een compleet palet aan van patiëntervaringsonderzoek, PROMs, PREMs tot medewerkersonderzoek.

Alle zorg in één EPD met het webbased MC EPD. Medicore verbindt en ontzorgt met het innovatieve en complete MC EPD.

Mindray is een totaal leverancier van medische producten. Wij leveren patiëntbewakings monitoren, live support producten, ultrasound, lab-apparatuur en totaal inrichting van OK's.

Medical Building Solutions is gespecialiseerd in de bouw, verbouw en inrichting van medische gebouwen. Dit varieert van behandelkamers, cleanrooms, operatiekamers tot de complete inrichting van een kliniek.

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Kiwa maakt de kwaliteit van alles wat u doet zichtbaar en meetbaar. Zo helpt Kiwa u de kwaliteit te verbeteren.

Curasoft is het complete online EPD ter ondersteuning van de informatiebehoefte, werkprocessen, planning, communicatie, dossiervorming en financiën.

BAP Medical ontwikkelt, produceert en verkoopt medische oplossingen voor huidproblemen: brandwonden, littekenvorming, nazorg van bestraling, eczeem en andere chronische huidaandoeningen of huisstofmijtallergie.

Goede software voor de zorg is gebruiksvriendelijk, eenvoudig en bespaart tijd. Voor het effectief vastleggen van je zorg – administratie, declaratie, registratie e.d. - gebruik je Asterisque.

Carepoint is de schakel tussen het zorgproces en de ICT. Met haar ICT-oplossingen slaan ze de brug van het dagelijkse zorgproces en de ICT die hierbij moet aansluiten.

Chipsoft

Nederlandse leverancier van zorg-ICT die zorgprofessionals optimaal ondersteunt. Bij ChipSoft staat de patiënt(veiligheid) centraal.

LRQA

Wij certificeren bedrijven voor normen en EU-richtlijnen. Dit doen we internationaal en onafhankelijk.

 

Interactive Studio's

Bij Interactive Studios maken wij met onze innovatieve (e-Health) oplossingen een groot verschil. Ontwikkelaar van custom software, Patient Journey App, OnlinePROMS en Zakkaartjes App.

Medica Europe

Medica Europe produceert en vermarkt een uitgebreid assortiment medische producten. Hun concepten zijn er op gericht oplossingen te bieden, om u te dienen.

NetQ

NETQ Healthcare levert een toegankelijk online patiëntvolgsysteem en werkt zo mee aan de kwaliteit van de gezondheidszorg. Meet en verbeter uw zorgkwaliteit met de online monitoring software (ROM en PROMs).

SQNetworks

SQNetworks biedt services voor bescherming tegen cyberbedreigingen. Ze bieden een betere beveiliging, meer beheersing van informatie en interne datastromen en sturing op welke informatie voor wie beschikbaar is of gemuteerd mag worden en welke informatie uw organisatie wel of niet kan binnenkomen en mag verlaten.

GS1

GS1 ontwikkelt uniforme standaarden voor de identificatie en het vastleggen en delen van gegevens (EDI, EAN,GTIN). Via ons regelt u barcodes en digitaliseert u het administratieve proces. Tevens zijn wij de centrale bron voor het uitwisselen van artikelgegevens.

Meeùs

Verzekeringen: Advies, vergelijken en afsluiten. Meeùs is de verzekeringsadviseur die u echt verder helpt met een passend aanbod voor uw zorginstelling.

 

Zetes

Zetes is uw vertrouwde adviseur voor een goed presterende, collaboratieve en geconnecteerde supply chain. Zij helpen u om agility, traceerbaarheid en visibiliteit te maximaliseren met een uniek oplossingenportfolio.