Daan Dohmen | Van Domotica naar Dohmotica

Zorg draait om vertrouwen. Daan Dohmen van FocusCura kwam er als bejaardenverzorger zelf achter: “Dat een mens in nood erop kan vertrouwen dat er een ander is die hem gaat helpen.” Helaas blijkt dit in de huidige tijd steeds lastiger te worden. “Waar ons zorgstelsel nu nog gedragen wordt door vier werkende Nederlanders per oudere, is dit aantal over een paar jaar gehalveerd. Dat betekent onvoldoende handen en te weinig geld om de zorg te houden zoals hij nu is.”

Begin klein, concentreer u op de problemen die zich op dat moment in uw zichtveld bevinden en kijk dan pas verder naar andere beren op de weg.”

Daans bedrijf richt zich op de perfecte combinatie tussen techniek en de mens. “Niet om een virtuele, koude wereld te creëren, maar eentje die met jullie gevoel en ervaring wordt vormgegeven. Zelfstandige klinieken kunnen hier een grote rol in spelen. Door het ondernemerschap kunnen jullie snelheid maken in tegenstelling tot de trage ziekenhuizen. Jullie zijn innovatie. Laten we daarom samen de zorg stap voor stap mooier maken.”